magyar  |  english  |  kapcsolat

 


Hortus Hungaricus 2017-ben elmarad!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Kiállítás és Vásár a 2017-es évben nem kerül megrendezésre.


 

"Hortus Hungaricus Nosztalgia" nyereményjáték

 

A játék menete:
A játékban mindenki részt vesz, aki az versenykiírást hirdető képet like-olja/tetszikkel jelöli és az elmúlt 20 év hortus Hungaricus kiállításain készült saját fényképét feltölti a Hortus Hungaricus Facebook oldalára (https://www.facebook.com/Hortus.Hungaricus)

A játék időtartama: 2014. szeptember 1-14.

A sorsolás időpontja: 2014. szeptember 15. 12:00

 

A játékban szereplő képnek:
      • Egy ember csak egy képet tölthet fel a játék keretein belül, a többit töröljük.
      • A nem megfelelő, másokat sértő vagy obszcén tartalmakat töröljük.
      • A játékos által feltöltött fotó akkor van játékban, ha egyértelmű, hogy a korábbi kiállításokon készült.
      • A képmontázsok nem vesznek részt a játékban.
      • Internetről letöltött képekkel nem lehet nevezni. A képek érvényességéről a Hortus Hungaricus csapata dönt. Az érvénytelennek ítélt képeket azonnal eltávolítjuk, a döntés ellen panasznak, fellebbezésnek helye nincs.

A nyeremények:
      • 10 db. kétszemélyes Hortus Hungaricus belépőjegy véletlen sorsolás alapján.
      • 10 db. 2.000 Forint értékű Oázis vásárlási utalvány véletlen sorsolás alapján.

A sorsolás módja, nyeremények átvétele:
A képet feltöltő játékosok között véletlenszám-generátorral létrehozott sorrend alapján sorsolunk ki kétszer 10 nyertest. A nyerteseket a Facebook-on, értesítjük, a nyertesek nevét a Hortus Hungaricus Facebook oldalán is közzétesszük. A belépőjegyek nyertesei a nyereményeket személyiségük igazolása után a kiállítás helyszínén, nyitva tartási időben vehetik át, léphetnek be. Az Oázis Kertészet vásárlási utalványainak kiküldése előzetes címegyeztetés után, postai úton történik. Amennyiben a címegyeztetés vagy a nyeremény átadása második próbálkozásra is sikertelen, a nyeremény elvész.

További feltételek, tudnivalók:
A játékosok a kép feltöltésével automatikusan tudomásul veszik, és magukra kötelező érvényűnek fogadják el a nyereményjáték szabályzatát. A nyereményjátékban a Hortus Hungaricus szervezői és az Oázis Áruházak munkatársai és hozzátartozóik nem vehetnek részt. A nyereményjáték kapcsán szerzett személyes adatokat (név, cím, stb.) nem őrizzük meg, és nem használjuk fel egyéb célokra.

Tudnivalók az Oázis utalvánnyal való vásárlásról:
Az utalvány minden Oázis Kertészetben beváltható, az ott készleten lévő, az utalvány névértékének bruttó kiskereskedelmi áron megfelelő értékű termék vásárlására. Az utalvánnyal való fizetéskor érvényesíthetők az akciós, vagy vásárlói kedvezmények, kivéve a viszonteladói kedvezmények. Az utalvánnyal való fizetés kiegészíthető készpénzben, de az utalvány értékéből készpénzt visszaadni nem áll módunkban. A vásárlási utalványt az utalvány megvásárlója, vagy nyertese használhatja fel. Egyes sorszámú utalványokat (nyeremény utalványok) csak az egy nyertes által nyerhető legnagyobb összeg erejéig áll módunkban elfogadni. A vásárlási utalvány az érvényesítéstől (kiadástól) számított egy évig érvényes. Lejárt érvényességű utalványt nem áll módunkban elfogadni.

Jelen nyereményjáték szervezésében, lebonyolításában a Facebook semmilyen szinten nem vesz részt, azért felelősége nem vállal.

szabályzat letöltése >>

.

Rendező
 
Flora Hungaria
 

 

 

 

 
 
 Társrendező

Médiapartner

 
 Partnereink