magyar  |  english  |  kapcsolat

Kiállítói tudnivalók

Megkezdődött a jubileumi Hortus Hungaricus szervezése.

Nagykorúságát átlépve jubileumi korba lépett a Hortus Hungaricus, hazánk legrangosabb kertészeti szakkiállítása és vására, mely idén is átfogó, teljes szakmai körképet kíván bemutatni mind a szakma mind a nagyközönség felé.

A helyszín a régi – Szigetszentmiklós -, mely infrastruktúráját tekintve már bizonyított.  A rendezvény szervezői ígérik, hogy kiállítóik, vásározóik részére a megszokott színvonalon a 2 évvel ezelőtti árak megtartásával kínálják szolgáltatásaikat. Az előző Hortus Hungaricus rendezvények tapasztalataiból, kiállítói észrevételek figyelembevételével kezdődött meg a szervezés, a Magyar Díszkertészek Szövetsége közreműködésével.

Céljaink között szerepel a szakmai programok további erősítése, melyben a már említett Magyar Díszkertészek Szövetsége vállalt fő szerepet. 

2012. ben rekordszámú látogató tisztelte meg kiállításunkat, éppen ezért szintén figyelembe véve az észrevételeket a sikeres közönségprogramok megtartásával további újításokat tervezünk.

Akár kiállítóként, vásározóként vagy látogatóként,  reméljük találkozunk Önnel, 2014. szeptember 19-21. között Szigetszentmiklóson a jubileumi 20. Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállításon és Vásáron.

Jelentkezés feltételeiről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Előző Hortus Hungaricus számokban:
2246 nm kiállítói terület

81 kiállító

966 nm árusítói terület

90 árus

12596 látogató

HORTUS HUNGARICUS 2014 A KERTÉSZETI SZAKMA KIÁLLÍTÁSA!

Mit nyújt a Hortus?

A kiállítás elsősorban a szakmához kapcsolódó vállalkozások, szervezetek megjelenését szolgálta, újdonságok, szolgáltatások megismertetésére nyújtott lehetőséget.

A virág és kertkultúra bemutatásával tág teret biztosított a nagyközönség szakma iránti érdeklődésének is.

Ezen túl pedig egy olyan kötetlen közép-európai találkozási pontot kínált a szakma szereplőinek, ahol megvitathatták az ágazat kérdéseit, problémáit és teret engedett a kínálkozó lehetőségek kiaknázására.

Az évről évre erősödő nemzetközi érdeklődés tette többek között pótolhatatlanná a rendezvényt.

Románia, Szerbia, Szlovákia, Hollandia, Olaszország, Szlovénia, Ukrajna és Németország után, mára már Lengyelország, Ausztria, Bulgária, Franciaország, Horvátország és a Cseh Köztársaság képviselői is megtiszteltek minket érdeklődésükkel. Így a kiállítás mind értékesítés szempontjából, mind esetleges árubeszerzés szempontjából komoly lehetőséget kínált.

Egy jó kiállítás-szervezéséhez elengedhetetlen a szakma támogatása. A megjelenés által - legyen az kiállítói, vagy látogatói - ismerjük el a kertészet fontosságát. Egy erős kiállítás a társadalom és a politika szereplői felé is pozitív üzenetet hordoz, hogy van miért odafigyelni az ágazatra, látszik tenni akarása, aktivitása.

Nagy sikerű, komoly érdeklődéssel kísért programjainkat folytatjuk, és természetesen újabb eseményekkel is igyekszünk a kiállítást szakmailag értékesebbé, látványosabbá, látogató-orientáltabbá tenni.

 

SZAKMAI REGISZTRÁCIÓ

Felhívjuk a kertészeti ágazat figyelmét, hogy a szakmai résztvevők részére, a Jubileumi 20. Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállítás és Vásár 2014. szeptember 19. pénteken megtartandó ingyenes szakmai napjának regisztrációja megkezdődött.

Tekintettel, hogy a szakmai napra szigorúan csak az ágazat képviselőit van módunkban regisztráció ellenében fogadni, így ennek tudatában Flora Hungaria Kft. fenntartja magának a jogot egyes regisztrációs bejelentkezések elutasítására.

Kérjük Kiállítóinkat, hogy a mellékelt link segítségével hívják meg partnereiket, hogy minél szélesebb körben találkozhasson az év legrangosabb kertészeti eseményén az ágazat színe-java.

A szakmai regisztrációra 2014. szeptember 05. – ig van lehetőség, azt követően már csak a megszokott belépőjegy (2500 Ft.)megváltásával történő látogatásra van mód a pénteki napra vagy a már ismert pecsétes jeggyel (1000 Ft.) szombati és vasárnapi napon van lehetőség a kiállítás megtekintésére.

FONTOS! A szakmai regisztráció kizárólag a 2014. szeptember 19. péntekre jogosít belépésre, illetve csak a pontos teljes körűen kitöltött regisztrációkat van módunkban elfogadni.

Regisztráció >>

 

Jelentkezési lap 2014.

 

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT A 20. HORTUS HUNGARICUS KERTÉSZETI SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁRRA!

Tájékoztatni kívánjuk a szakmát, hogy a 20. Hortus Hungaricus Kertészeti Kiállítás és Vásár 2014. évi rendezvény szervezése megkezdődött. Az elmúlt évek tapasztalatait és a kiállítói felmérésünk eredményét ötvöztük, a szakmai színvonal növelése érdekében.

A több mint 200 szakmai kiállítót, és 20 000 látogatót, 2014. szeptember 19 – 21. között várjuk a Flora Hungaria Nagybani Piac területére.

Letölthető formátumban: Jelentkezési lap 2014.


JELENTKEZÉSI LAP HÁTTÉRIPAROSOK!

Letölthető formátumban: Jelentkezési lap 2014.


TEMATIKUS KONCEPCIÓ 2014.

A kiállítás tematikus koncepciója szerint kerülnek elhelyezésre a jelentkezett kiállítók.
Letölthető formátumban: Kiállítás alaprajza 2014.

Kiállítási szabályok

 

Rendezvény: 20. HORTUS HUNGARICUS 2014 Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár

Rendező: Flora Hungaria Kft.,2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 1/a.

Szervező: Flora Hungaria Kft. Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 1/a.

Telefon : (+36 24) 445 445

Mobil: (+36 20) 466 85 37
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Letölthető formátumban: ÁSZF

 

ÁLTALÁNOS ÜZEMELTETÉSI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

Letölthető formátumban: ÁÜMSZ

Megrendelőlapok

 

KATALÓGUS BEIKTATÁS

megrendelőlap leadási határidő:
2014. augusztus 01.    

Letölthető formátumban: Katalógus beiktatási lap

 

TECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

Megrendelőlap leadási határidő:
2014. augusztus 01.  
 

Letölthető formátumban: Technikai szolgáltatás megrendelő lap

 

20. HORTUS HUNGARICUS NEMZETKÖZI KERTÉSZETI SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR 

Megjelenési lehetőségek 2014

 

HORTUS MAGAZIN 2014 - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

Megjelenés kiállítóknak >>

Megrendelés >>

 

Megjelenés nem kiállítóknak >>

Megrendelés >>

 

 

Rendező
 
Flora Hungaria
 

 

 

 

 
 
 Társrendező

Médiapartner

 
 Partnereink